​​У оквиру компаније LANACO раде два тест центра, ЕCDL и CertiPort, у којима можете стећи разилчите сертификате из области у којима желите да постанете стручњак, а поред ова два центра успјешно сарађујемо и са овлаштеним Pearson VUE тест центром у Бањалуци.

 

CertiPort тест центар

CertiPort тест центар је релативна новост на овим просторима, а LANACO je постао први овакав тест центар у Бањoj Луци. CertiPort je већ низ година веома популаран вид усмјеравања и усавршавања младих особа, студената, ученика, као и оних који желе да промјене каријеру.  У овом центру кандидати могу полагати испите из различитих технолошких области:

  • Мicrosoft (Technology Associate, Office Specialist) 
  • Adobe (Certified Assiciate, Certified Expert)
  • AutoCAD (Certified User, Certified Professional)
  • CompTIA Starta IT Fundamentals
  • Internet and Computer Core Certification (IC3)


 

Pearson VUE тест центар

Kомпанија LANACO остварује успјешну сарадњу са предузећем INTEH, које je овлаштени заступник најпознатијeg тест центра Pearson VUE.

Контакт подаци овог предузећа су: 051/328-691 и testcentar@inteh.ba.

>>> ОПШИРНИЈЕ


 

ECDL тест центар

ECDL тест центар ради већ неколико година и омогаћава кандидатима да стекну међународно признате сертификате рачунарске писмености. Преко 200 кандидата је већ прошло један вид тестирања и обуке у нашем ЕCDL центру, а број кандидата у свијету, који имају ЕCDL сертификат је већ премашио 11 милиона.

У овом тест центру кандидати могу полагати испите за стицање сљедећих сертификата:

>>> ОПШИРНИЈЕ