MOC_Website_header.jpg

​​

​​​​​​​​Наш главни циљје да квалитетно организујемо и спроведиммо обуке за наше клијенте, постављајући високе стандарде у едукацији, што нам гарантује и дугогодишњи ​​​​​​​​​​Microsoft​ Learning Partner статус. Мicrosoft oбуке у нашем тренинг центру изводе се према званичним плановима и програмима, те вам је омугућена квалитетна едукација која ће свакако допринијети ефикаснијем и бољем раду на Microsoft технологијама које користите или желите корсити.

Све обуке изводимо у добро опремљеним учионицима или оn line у реалном времену, гдје полазници имају присту нашим серверима како би ефикасно и успјешно радили вјежбе.

Нови циклус Microsoft програма обука 

 

Октобар 2016 - мај 2017. 

И ове године организујемо програме обука за најпопуларније технологије из Microsoft понуде.  Сваки програм обухвата четири курса и по три испита који кандидати морају положити ради стицања одговарајућег сертификата за који се школују. Плаћања се врше на мјесечном нивоу, тј. уплатама мјесечних рата, а цијена обухвата ваучере за полагање испита и оригиналну Microsoft литературу.  Програми трају до десет мјесеци.
Детаљне информације о сваком програму можете добити кликом на сличице изнад.
 


 


Зашто LANACO:

   >>> Квалитет је на првом мјесту

   >>> Искуство је на нашој страни

   >>> Цијена је прилагођена тржишту

   >>> Обуке воде сертификовани предавачи са великим професионалним искуством

   >>> Рачунари за обуку имају изузетно високе перформансе

   >>> Нудимо и прилагођене програме обука за Microsoft технолгије

У нашој компанији је стално запослено шест сертификованих Microsoft тренера,  а да би неко постао тренер и стекао сертфикат Microsoft Certified Trainers (MCT) мора, прије свега, бити експерт за одређене технологије, који је своје знање, стицано кроз године искуства, сертификовао полагањем прописаних испита везаних за те технологије, а тренерски "занат" усавршио уз додатне обуке и испите за унапријеђње својих презентацијских и предавачких вjештина.​ 

 
Најпопуларније програме обука и курсеве и које организујемо можете пронаћи на линковима испод: